Orgonit Metalleri

Orgonit Metalleri & Metalsiz orgonitlere dikkat!

Orgonit Metalleri neden önemlidir?

Orgonit Metalleri , Orgonitin ana unsurlarından biridir. Metal talaşları ve bakır sarmallar, bakır sargı, talaş, teller kullanılabilir. Tüm metaller orgonit  için uygundur. Dolayısıyla biri eksik veya fazla diye bir durum yoktur.

Orgonit, katmanlara ayrılarak yapılırken bu katmanlarda metaller bulunur. Birbirinden farklı metaller de kullanılabilir. Ancak bu zorunlu bir durum da değildir.

Demir talaşı, demir parçaları, demir tozu, alüminyum, çelik,  bakır, kurşun, pirinç, mıknatıs tozu, vida gibi çeşit çeşit metaller kullanılabilir.

Hangi metalin ne kadar kullanıldığından ziyade reçine ile etkileşime girecek oran metaller orgonit yapımında çok önemlidir.

Orgonit imal etmenin ana kuralı

%50 organik (reçine) % 50 inorganik (metal, kuvars) karışımının sağlanmasıdır.

Bu oranla enerjisel anlamda ancak etki etmesi ve işlevli olması sağlanır. Bu durumda herhangi metal kullanımı da mümkündür. Fiyatları ve bulunabilirlik durumlarına göre orgonitlerde kullanımı da değişebilir. Bazı metal talaşları kolay bulunur bazıları talaş halinde bulunmayabilir.

Orgonitlerde kullanılan metallerin özel bir şekli veya büyüklüğü  de yoktur. Nasıl kullanılırsa kullanılsın metal parça veya talaş halinde amacına uygun etkiyi gösterecektir.

Metal talaşları ve reçine bir araya geldiğinde ortaya orgonit çıkar!

Bu çok önemli detay pek çok orgonit imalatçısı tarafından göz ardı edilir! İçeriğinde bir kaç tane doğal taş, bir kaç tel metal ve bolca reçine yer alan takılar, piramitler maalesef ki orgonit olmaktan ziyade sadece bir süs eşyası niteliğini taşır! 

İmal ettiğimiz orgonit örnekleri;

Kolyenin ön yüzünde sadece bir obje ve doğal taş görüntüsü var ancak arka kısmında bakır, pirinç ve aluminyum talaşları ile bakır tel sarmallar, piezoelektrik enerjisi üreten bakır sargılı kristal kuvars var. Reçine ile doğru orantılı malzeme kullanılmıştır! Yani reçine miktarı kadar metal yer almalıdır. Oran daima yüzde elliye yüzde elli olmalıdır. Ne yazık ki piyasadaki orgonit metalleri yetersiz olduğundan ürünü olarak satılanların çoğunluğunu reçine ile kaplanmıştır.

Metalsiz orgonitlere dikkat!

Sadece reçine, bir kaç tel bakır, bolca doğal taş ve sembol kullanarak imal edilen Orgonitlere dikkat!

Bu tür orgonitler yeterli miktarda negatif iyon üretemezler. Çünkü orgonit içerisinde  sağlıklı negatif iyon üreten materyal yeterli miktarda kullanılan metallerdir.

Nedir bu Orgonit Metalleri?

Bakır teli, bakır tozu, demir oksit, aluminyum, mıknatıs tozu gibi çeşitli metaller katmanlar halinde dökülerek orgonit içerisinde yer alır.

Unutmadan tüm metaller Orgonit yapımı için uygundur!

Doğada, şelale kenarında, ormanda bolca bulunan negatif iyon bir orgonitten de elde edilebilir. Bir kabın içerisinde reçine ve metal doğru oranda kullanılırsa ortaya orgonit ortaya çıkar!

Aluminyum talaşı

Aluminyum talaşı Orgonit Metalleri
Aluminyum talaşı Orgonit Metalleri

 

Paslanmaz çelik demir talaşı

Paslanmaz çelik demir
Paslanmaz çelik demir

Pirinç Talaşı

Pirinç Talaşı
Pirinç Talaşı

 

Bakır talaşı

Bakır talaşı
Bakır talaşı

 

Orgonit Metalleri & Metalsiz orgonitlere dikkat!” için bir görüş

Yorumlar kapalı.

Başa dön